Prisen har altid været en central faktor i beslutningsprocessen hos mange danskere. Det er derfor kun godt og naturligt, at der kommer flere og flere sammenligningssider på nettet.

Tjenester der hjælper dig med at finde de laveste priser, så du kan opnå store besparelser. Dem har vi valgt at se nærmere på i denne artikel, for de har virkelig rykket ved online markedet – i en positiv retning.

De to typer sammenligningstjenester

Man kan inddele de to sammenligningstjenester i to typer:

  • Sammenligning af forbrugsvarer
  • Sammenligning af tilbud og priser

Den førstnævnte er klart mest udbredt og bedst kendt i skikkelse af Pricerunner og Kelkoo. Det er bare ikke her, at du reelt set kan gøre den største forskel for din privatøkonomi.

Det kan du derimod inden for områder som lån, a-kasser og forsikringer. Det er store udgiftsposter for de fleste danskere, så der kan være mange penge at spare ved at sammenholde udbyderne med hinanden.

Mange undersøgelser viser at der er tusindvis af kroner at spare årligt, ved løbende at få tjekket a-kassen, lånene og forsikringerne. Så specielt disse tjenester kan være gavnlige for dig og din økonomi.

4 tjenester du bør kende til

Vi slutter af med at præsentere dig for 4 forskellige tjenester inden for de nævnte felter. Det skal nævnes at der efterhånden findes mange sider inden for næsten alle felter, så gør brug af dem.

1. Termino.dk – Sammenlign og find det billigste lån online

Online forbrugslån er kendt for at være dyre, men meget er sket de senere år. Renteniveauet er blevet betydeligt mere fornuftigt, så det er faktisk endt som et godt supplement til bankerne.

Det er dog stadig ekstremt vigtigt at du kontakter flere udbydere, så du finder den laveste ÅOP. Brug Termino.dk til at få overblik over markedet, tjekke renteniveauer og finde den rette løsning. Her har de gode oversigter alt efter dit ønskede lånebeløb. Du kan derved hurtigt og målrettet tjekke de aktuelle muligheder og starte med at sende låneansøgninger.

2. Din-akasse.dk – Sammenligning af a-kasser

Der findes ikke mange af disse a-kasse tjenester på nettet, men Din-Akasse.dk er en af de nyere på markedet. De gør det nemt og overskueligt at se priser, udvalget og mulighederne for at tilvælge fagforening.

På den led kan du hurtigt få et indtryk af mulighederne, inden du går i dybden med dine 2-3 favoritkandidater. Specielt i a-kassebranchen er prisen jo langt fra den eneste vigtige beslutningsparameter.

3. Forsikringsguiden – Sammenligning af forsikringer 

Det er Forsikring & Pension der står bag denne hjemmeside, sammen med Forbrugerrådet Tænk. Det er derfor fuld fokus på dine behov som forbruger og mest det primære formål, at give et præcist og objektivt billede af markedet.

Efter vores mening den bedste udbyder, når du skal have tjekket forsikringerne eller til at skifte udbyder.

4. Pricerunner – sammenligning af forbrugsvarer

Pricerunner var nok det første koncept og udbyder af prissammenligning i Danmark, man kan betegne dem som the grand old man i branchen. De kræver næppe nogen lang introduktion, for hos Pricerunner kan du sammenligne nærmest alle forbrugsvarer, når du skal finde den billigste forhandler på markedet.