Har du brug for et mindre lån, til køb af nyt jakkesæt eller smoking? Der er visse sammenhænge og begivenheder, hvor dresscoden bestemmer hvad du må bære.

Til disse arrangementer har du intet valg, så her er du nødt til enten at leje eller købe nyt, hvis du ikke allerede har outfittet i klædeskabet.

Der findes flere fester, hvor der er fastsat en bestemt dresscode du skal overholde. Det kendes specielt ved bryllupper, hvor du skal overholde den dresscode som brudeparret har fastlagt.

Hvor kan jeg søge lån til jakkesæt/smoking?

Det store spørgsmål er hvor du kan søge lån til jakkesæt eller smoking? Banken bør være dit førstevalg, omend mange banker vil afvise din forespørgsel. Det kan være din privatøkonomi er for dårlig, eller det kan være de mener du bør leje, frem for at låne 5.000 – 10.000 kr. Deres årsager kan være mange, men det er i hvert fald svært at blive godkendt.

Find lånet via TRP

Online er mulighederne gode og udvalget af selskaber stort. Du kan søge alt fra 100 – 400.000 kr. så der er noget for enhver.

Det er altid en god ide at danne sig et overblik og sammenligne låneudbyderne, hvilket du nemt kan gøre via TRP.dk.

Har du brug for mere, mellem 5.000 og 10.000 kr. kan du overveje prisvenlige udbydere som Bank Norwegian og Lånio.

Det er også dyrt at leje – i længden

Du sidder sikkert og tænker, at lån vil være en dyr løsning. Det kan det bestemt godt være, men det er ligeledes dyrt at leje gang på gang. Langsigtet er det derfor heller ikke en holdbar løsning.

Det er dyrt at leje et jakkesæt eller smoking, med tanke på at du kun kan bruge det 1 gang. For hvor mange gange får du ikke brug for det, over de næste 5-10 år? Specielt jakkesættet kan anvendes i utallige sammenhænge, hvorfor du bør købe et nyt sæt. Det behøver ikke koste mere end 3.000 – 4.000 kroner.

Selv hvis det kræver et lån, kan der være mening i at købe et nyt smart jakkesæt. Her bør du gå efter tidløse designs, så de kan anvendes i mange år fremover. Vælg en langsigtet løsning, hvis du har et begrænset budget. Så er du sikret smart påklædning til fester, de næste mange år.