Kontakt

 

Om vores tjeneste

TRP er en tjeneste der ønsker at vejlede dig på bedste vis som forbruger. Det er blevet nemt og enkelt at låne penge online, hvor firmaerne står i kø, men langt sværere at finde den rigtige løsning. At udvælge den låneudbyder eller det tilbud, der matcher ens behov og økonomiske situation.

Formålet med TRP.dk er at hjælpe dig på vej mod det rigtige lån, ud fra økonomiske situation. Vi stiller viden til rådighed, der bør sikre dig en billigere løsning, valgt på et velinformeret grundlag.

På hjemmesiden finder du annoncer af de forskellige lånefirmaer på markedet og vi modtager kommission når du gennemfører en ansøgning hos dem. Det er sådan vi løbende kan vedligeholde og forbedre vores tjeneste.

Når det er sagt er vi fuldstændig uafhængige, uden særlig tilknytning til nogle af udbyderne på markedet. Vi fremviser de udbydere vi har lyst til og som vi mener du bør overveje som forbruger. Typisk valgt ud fra renteniveau, troværdighed og popularitet. Dermed sagt, at du ikke finder det komplette udvalg af lånemulighederne hos os. Det vil ganske enkelt kræve oversigter med mindst 20-25 forskellige muligheder.

Det vil være lige i overkanten at skulle overskue for den enkelte forbruger. Så det er sådan vi har valgt at gøre det. Ønsker du at udforske samtlige muligheder, kan du selv lave supplerende research og besøge flere udbyderes hjemmesider.

 

Såfremt du skulle have spørgsmål eller kommentarer til vores tjeneste, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen.